Om Josefin

Om House of Metal och ett för mig märkligt klädesplagg

Hej, hej.

Sitter i pressrummet på Folkets Hus och har precis skickat in någon slags krönika till morgondagens tidning. Fick ta hjälp av en snubbe som jobbar här för att få igång internet, eftersom jag inte riktigt förstått mig på det där med trådlösa nätverk, och då frågade han: ’Vars har du höle’?’. Jag blev ställd, men jag insåg snabbt att det inte fanns någonting snuskigt i det han sa.

Det är förresten riktigt lajbans här måste jag säga! Det enda tråkiga är väl att mina polare inte direkt besöker den här typen av evenemang, och som skribent känner man sig lätt lite ensam. Men det kanske blir bättre senare när folk har börjat fyllna till. Än så länge är det då väldigt lugnt på alkoholfronten, verkar det som.

Kikade lite på Sonic Syndicate tidigare och försökte från min sittplats långt upp i Idun urskilja om en av medlemmarna var en brud eller bara en liten emopojke med magtröja och en benvärmare på ena armen. Det var nog en tjej. Susanne Lanefelt hälsar förresten att benvärmare ska sitta på just benen.

En kommentar

  1. Grisiplutt

    Höhö.. Bara att grattulera till bra musiksmak(?) Scar Symmetry och Sonic Syndicate är softa.. Men jag måste tyvärr hålla med om att utseende-biten dock gått utför på sistone, i alla fall för den kvinnliga biten. Googla Karin Axelsson ser du att hon såg mycket bättre ut förr 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.