Om Josefin

Om ett spännande liv

Hej, hej.

Det händer inte så värst mycket för tillfället. På jobbet är det lugnt (förmodligen eftersom hela Västerbotten äntligen verkar ha gjort sina semesteruppehåll för den här sommaren och för att vikarierna på distributionen nog kan sina distrikt vid det här laget), och hemma så förbereder jag mig mest inför fredagen då banditen från Örebro kommer hit. Städar, bakar bullar och gömmer gamla skolkataloger, ni vet.

Nyss ringde en kvinna och ville sätta in en dödsannons. Jag frågade, precis som alltid, om hon ville ha annonsen i både VK och VF, varpå följande konversation ägde rum:
"VS? Vad är det för tidning?"
"VF? Västerbottens Folkblad."
"Jaha, jag trodde att du sa VS, och att det var någon ny tidning."
"Nej, jag kan bara inte prata rent. Jag är tjugo år gammal och har tandställning."
Sedan kluckade vi tillsammans i en liten stund.

Efter jobbet ska jag och Samane träna igen (vi har börjat träna tre gånger i veckan i VK:s gym, och jag blir så himla avundsjuk över hur snygg Samane är efteråt medan jag ser ut som en knallröd svenne-gris), och idag har vi även lyckats få med oss de andra semestervikarierna, Jacob och Robert, här från Privatmarknad. Blir nog festligt. Därefter måste jag pallra mig till Coop på något sätt för att storhandla (bland annat dammsugarpåsar, vilket jag aldrig köpt i hela mitt liv) och sedan dra hem och fortsätta med städningen.

Så spännande är mitt liv för tillfället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.