Om Josefin

Om något som är mycket irriterande

Hej, hej.

Nu är jag minsann arg, ledsen och besviken igen, ty jag kan för i all världen inte förstå hur jag ska få över alla mina gamla nummer nu när jag har bytt till Parlino. Jag har fan försökt allt. I min telefonbok finns visserligen många nummer kvar, men det är jävligt många som är borta också, och som jag inte kan i huvudet.

Kan jag ringa till fina nöjesredaktören Anna Lundström? Nej, det kan jag inte. Kan jag ringa till Johanna? Nej, det kan jag inte. Kan jag ringa till Sandra? Nej, det kan jag inte. Kan jag ringa till Bibi? Nej, inte det heller.

Kan jag ringa till personen som går under signaturen "SVARA INTE!" i min telefonbok? Ja, det kan jag. Kan jag ringa till personen som går under signaturen "Störande kukhuvud" i min telefonbok? Ja, det kan jag minsann också göra. Kan jag ringa till Berndt som är lärare på byggprogrammet på Dragonskolan? Japp. Kan jag ringa till norrmannen Terje som jag och Ylva träffade i Hemavan, eller den där fjanten som hade en flickvän som var ’underbar med tråkig’ och som ville bjuda mig på middag och troligtvis idka älskog? Ja, dom också. Kan jag ringa till alla andra människor i världen som jag inte vill eller behöver ha kontakt med? Självklart kan jag väl det, och det gör mig galen.

2 kommentarer

  1. kanonpommii

    stoppa in ditt gamla simkort i telefonen och hitta rätt på funktionen ”kopiera telefonbok till telefon” eller ”spara alla kontakter på telefon.
    Sedan har du överfört alla kontakter till telefonen och kan bara byta till parlinosomkortet, där väljer du ”importera” eller så kanske känner telefonen av sig att det finns nummer lagrade..
    hoppas det hjälpte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.