Om Josefin

Om vad jag har haft för mig

Hej, hej.

Precis som alltid när man har varit bortrest så finns det tusen saker att berätta, men ingen ork att skriva ner dem. Just därför får ni bara en lista på några saker som jag har pysslat med under min vistelse i Örebro.

* Käkat fredagsmiddag på restaurang med Frille Svan. Tända ljus och hela skiten – ni kan kalla oss myspyspatrullen.
* Blivit väckt av att Fredrik stormat in i lägenheten i chaffismundering och spelat "Josefine, vill du suga min kuk?" med Eddie Meduza.
* Kört grejer till Danne och Annas bröllopsfest i Millencolins turnébuss (fast bara en liten bit, för växelspaken var helt fucked och jag var redan tillräckligt livrädd som det var bara över det faktum att jag skulle köra i Örebro som är stort och kaotiskt jämfört med Umeå).
* Burit omkring på en jättesöt MC-bebis som heter Elsa, och låtsats att hon var min.
* Åkt massa lastbil, bland annat till Töreboda och Karlstad.
* Varit på världens kanske roligaste bröllopsfest, och träffat sjukt mycket trevligt folk, kollat på schyssta band och fått mina sedvanliga nyp i fläsket av Fredriks kompis Kalle. Guld!
* Blivit kallad Blondinbella under en hel lördagskväll.
* Hånglat med en flickvän till en medlem i det gamla punkbandet Charles Hårfager, som även Fredrik var med i back in the days (vilket för övrigt nästan fick mig att bryta ihop av förtjusning när jag fick veta det i april, eftersom det var ett av de första trallpunkbanden som jag lyssnade på).
* Varit på IKEA med Frille Svan och drömt om fina kök där han ska stå och slava för mig. Inhandlade lite köksredskap åt mig själv, och världens mest nödvändiga present till honom.
* Suttit i hångelsofforna i en biograf och kollat på Arn.
* Äntligen fått träffa Kimmo, som kanske är världens trevligaste. Han ringde mig klockan fyra på morgonen (stupfull) när Fredrik redan var på jobbet och frågade om han fick komma förbi, vilket han fick. Sedan satt vi och lyssnade på punk och sorterade Fredriks räkningar medan Kimmo blev allt mer fyllesentimental.

Nu ska jag skriva en krönika, eftersom nöjesredaktör Anna ringde för ett par timmar sedan och beställde en till lördagstidningen. Därefter ska jag ringa karlaslusken min och sedan somna framför teven. Hä bli ba bulla hä.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.