Om Josefin

Om en vindsrensning och hur man egentligen firar sin första semester

Hej, hej.

Igår fick jag äntligen träffa morsan igen efter flera veckor av längtan efter mitt allra bästa rivjärn. Fick en hel hög av loppispresenter (min mor är expert på att fynda 50- och 60talsprylar), och som jag älskar presenter! Därefter blev det en sväng till Ersboda så att jag kunde inhandla en torkställning att ha inomhus. Har gruvat mig för att tvätta varje gång, eftersom jag efteråt har varit tvungen att hänga upp min blöta tvätt runtom hela lägenheten. På varenda krok, över varenda garderobsdörr, stolsrygg och skåplucka och så vidare. Mycket drygt, men nu har jag äntligen en torkställning, alltså.
När vi kom hem käkade vi och sedan började röjningen av vindsförrådet inför morsans flytt. Det är så jävla lätt att fastna i gamla dagböcker,  fotoalbum och säckar med gamla kläder, men en liten bit på väg kom vi i alla fall innan vi slutligen kröp ner i morsans dubbelsäng och somnade sött.
I eftermiddag klockan fyra går jag på min allra första semester någonsin. Hur jag ska fira? Genom att jobba ännu mer, så klart. Drar till Åsele med Evelina i morgon bitti för att härja lite med Nöjespatrullen och bevaka marknaden och festandet. Jag både tror och hoppas att det blir lika festligt som förra året då jag var där med VK:s Sven Björkland. På söndag stannar vi i Lycksele på hemvägen för att recensera Diggiloo. "She works hard for the money, so hard for it honey", som man ju brukar säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.