Om Josefin

Om det nakna folket

Hej, hej.

Jag hade kunnat spendera min kväll hemma hos Becker, som skulle spela tv-spel och ha slumberparty med en kollega från Posten, vilket ju lät väldigt trevligt. Valde dock att i stället cykla hem med mina matkassar från Ica Maxi fulla med, bland annat, linfrön, morötter, vetekli och solrosfrön (som jag tänkt baka bröd av i morgon). Jag hade även kunnat följa med mina andra vänner på Rex, men det kände jag inte heller för.

I stället har jag bara legat hemma med min nya bästa vän, TV3 play, och tittat på när Paris Hilton letat efter sin nya bästa vän. Avsnitt efter avsnitt. Har även messat med Antsypants och bett honom att berätta några historier från urskogen uppe i Gällivare, men fick inte ut så mycket information mer än att han köpt nya kalsonger och att han nu skulle upp på ett fjäll där man kunde se… väldigt mycket.

Med tanke på att jag sov till klockan halv två i eftermiddags så lär det vara svårt att somna än på ett par timmar. Tur är då att jag fortfarande inte har utforskat hela Kanal 5:s arkiv av fabulösa teveprogram. Är helt övertygad om att det finns ett eller hundratvå snaskiga avsnitt av Outsiders som kan underhålla mig för en stund. Jag tror stenhårt på avsnitten "Det nakna folket" och "Min kropp är min talang". Vi börjar där, va.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.