Om Josefin

Om ett slumberparty i bilder

Hej, hej.


Allt började med en liten bakislunch på Allstar.
"Vore det inte trevligt med ett litet slumberparty i Tväråmark?", undrade Ylva.
"Jo", svarade jag.

Så vi åkte dit.

Den norrländska prärien. Här finns åkrar, ängar och en liten lada som man kan idka samlag bakom, om man vill.


Här finns även min vän vattenskallen. Fast att kepsen sitter så högt upp beror nog mest på att hon har världens största (och kittligaste) hår.

I gräset i Tväråmark betar en smultronätande liten pudel.


Den lilla pudeln sprider ibland sitt "tjena grabbar, jag är på löpen"-kiss på landsvägen medan man går på promenad. Visst ser kisset ut som en pudel? Vilken grej!


På kylskåpet hänger en bild som Ylva ritat. Den föreställer den förskräcklige mannen från Tväråmark. Ylvas pappa, alltså.


Min bästa tidning! Land. Läser alltid kontaktannonserna
i den så fort jag besöker Tväråmark.


Hur ser egentligen en älgkille ut? Som en… älg? Eller är det helt enkelt en riktig älg som betalat tvåhundrafemtio spänn för att få sig en likasinnad? Min haka skrapade mot altanen när jag läste detta.


Efter att ha läst Land, promenerat, okynnesätit chips, tittat på tre filmer och surrat en himla massa kan man krypa ner i sängen och ta en bild medan man ligger och försöker se gosig ut. Sedan kan man prata ännu mer, typ till klockan tre på natten,
och lyssna på när Ylva har högläsning ur en bok om stjärntecken, där det till exempel står att fiskar är lata drömmare som hoppar av utbildningar och gillar att klä sig i folklorestil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.