Om Josefin

Om en utled bajskorvs första arbetsdag

Hej, hej.

Övervägde i en sekund att ta bort bilden i förra inlägget, av den anledningen att jag ser ut som en utled bajskorv på den. Sedan kom jag på att jag publicerat hundratals liknande bilder, och att jag faktiskt inte är en tönt som sysslar med sådant. Det är helt enkelt okej att se ut som en utled bajskorv ibland.
Min första arbetsdag har hittills varit riktigt bra. Alla kunder har varit trevliga och jag har inte fått något skäll över huvud taget. Jag har bara fått fnittra och kvittra med min kundserviceröst hela dagen. Dessutom lyckades jag byta bort min arbetsuppgift (inbetalningar, fakturering och autogiro) till bussiga Ann-Britt, och fick i stället ta över annonsmailen där jag mest fann trevliga saker som vigselannonser och förlovningsannonser att producera. Kändes så jäkla mastigt att inleda den första arbetsveckan efter semestern genom att pyssla med pengar och papper, och det hade mycket väl kunnat sluta i en mindre katastrof.
En annan trevlig sak med denna första arbetsdag är förresten att jag pratat med Ung-redaktören Marie Albinsson och planerat in första mötet med redaktionen som jag fått den stora äran att bossa över. Nu ska jag bara maila till alla raringar om när första mötet är, och sedan drar även mitt lilla VK Ung-äventyr i gång. Jag klappar händerna, dansar en liten dans och gör både vågen och raketen av förtjusning.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.