Om Josefin

Om ett trettioårspartaj i bilder. Del 2

Jag vågade inte ladda upp alla bilder i ett inlägg, med risk för att allt skulle jävlas. Här kommer därför del två.

Vi gick till en sjö för att bada. Sjön var brun och botten geggig, men det var en väldigt vacker plats.

Antsypants hade på sig solglasögonen som han hittade på marken när vi slog följe hem från Scharinska natten mot lördag. Han såg ut som en riktig synthare i dem.

Antsypants och Kicki. Och en hund som ville äta upp en liten kattunge som sprang runt på stranden. Och en massa folk jag inte vet namnet på.

Den här bilden på Robert tänkte jag att Antsypants kan hänga upp i lastbilen så att han har något vackert att titta på om dagarna.

Anna efter badet.

En snipig kärring efter badet.

När vi kom tillbaka från badet lirade vi först kubb och gick en tipspromenad som handlade om födelsedagsbarnet Matte. Därefter fick födelsedagsbarnet gå på skattjakt och leta efter pusselbitar som slutligen blev ett presentkort.

Av mig fick han en skiva med Sten och Stanley som jag inhandlat på OK/Q8. En dansbandsplatta är en ypperlig present när man ska på kalas hos någon man inte känner. Man väljer bara skivan med obehagligast omslag.

Titta så glad han blev!

Anna hittade en stol i lagom storlek att sitta på.

Medan jag själv fick sitta på marken och se ut som en likblek liten sjöjungfru.

När vi ändå är inne på saker att sitta på, ger jag er en bild på Antsypants som vilade röven på en häst. Det var förresten ungefär här som Roberts förödande flaska Minttu gjorde entré för kvällen. Man ser till och med hur han är på väg för att hämta den.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.