Om Josefin

Om några bilder och lite text

Hej, hej.

Lite kort bara.

Under en ganska lång stund i morse hade vi strömavbrott på jobbet. I skenet från min lilla ljuslykta kunde man ana ett rätt så rörigt skrivbord.

 

Jag,  härliga Betty och gosiga Blebban the Blebb drog till Filmstaden för att se New Moon. Bibi har förresten en ny blogg nu, som jag till och med får länka till (hakan skrapade i heltäckningsmattan när hon sa det, tro mig). För att komma dit trycker ni här, här eller här.

 

Filmen var helt okej, men kanske lite långsam. Tyckte mest att den handlade om unga män som joggade i bar överkropp.

 

Innan bion var jag på Ersboda med Anton och handlade. Handtaget på min korg var sönder och plötsligt föll hela skiten ner i golvet med ett brak. Det tyckte Anton var fruktansvärt roligt. Köpte inte så mycket. Lite quorn och smör och mjölk och fisk och sådant. Och äpplen. När vi åkte därifrån bad jag Anton att stanna till på Preem så att jag skulle få hämta ut mitt paket från kitsch.se. Hade beställt en hel del saker.

 

Bland annat en fräsig kaffetermos…

 

… och ett tro, hopp och kärlek-armband, samt ett extra par av mina älskade ankarörhängen. Man vet aldrig när man festar bort tingel-tangel.

 

Tyckte att Anton såg lite full i fan ut när jag klev ur bilen utanför mig, och det visade sig vara för att han lämnat en present i min matkasse när jag inte såg på. Han är i sanning en man full av överraskningar! Upptäckte dock inte presenten förrän jag kom hem från bion. Då hade alla mina matvaror stått i hallen i flera timmar, bara för att jag glömt bort att packa upp innan jag trampade in till stan. Typiskt mig.

 

Nu måste jag sova. Hej då, hej då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.