Om Josefin

Om en fredag på Scharren

Hej, hej.

Arbetsdagen i går gick bra, trots att vi var rätt lite folk på avdelningen. Vår ordinarie växelhäxa var ledig, så vi andra turades om att sitta där och koppla samtal. När jag gick dit en sväng på eftermiddagen möttes jag av detta (what the fuck, liksom?):

 

På kvällen såg jag The Refreshments/Gil Edwards/Eva Eastwood/X-mas Horns på Aula Nordica och skrev en rätt dålig recension efteråt. Men jag var stressad, okej? Tyckte i alla fall att Eva Eastwood var karismatisk och underbar. I pausen träffade jag Antons arbetskamrat Sebbe och hans kompis, som jag tror heter Per. Det var roligt. Man känner sig ofta väldigt ensam när man ska recensera olika konserter och galor så jag var väldigt glad över att de ville vara med mig en stund.

 

När jag hade skrivit färdigt dränkte jag mig i parfym, drog på mig kappan, satte mig på cykeln och trampade in till stan för att gå på Scharinska och möta upp Robert, Anton, Niklas, Christoffer med flera och se Raubtier. Det var kärlek i luften.

Jag såg bara två låtar med Raubtier, för ljudet var rätt risigt och hela Spanska salen var fullsmockad med människor med långt, böljande hårdrockshår. Det är alltid jobbigt att trängas. Hade dock väldigt roligt på Scharinska i alla fall. Efteråt drog jag, Robert och Niklas till Frasses och käkade, och jag kunde av någon anledning inte sluta fnissa. Älskar sådant. Sedan gick jag hem och somnade med lampan tänd för att inte vakna förrän klockan tre denna eftermiddag, trots att jag bara druckit sammanlagt fyra öl under hela kvällen. Fantastiskt.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.