Om Josefin

Om en skräpdag

Hej, hej.

Har haft en riktig skräpdag i dag. Inte skräp som i dålig dock, men som i att jag ägnat mig åt riktiga skräpsysselsättningar. Typ kollat på repriserna av Mammas pojkar och Bonde söker fru, käkat chips och vitt bröd och avslutat med att läsa Kissie, DessiePaowFalsksanning och en annan skvallerblogg. Har även sovit en hel del. Inte en sådan där skön sömn som gör en utvilad och lycklig, utan bara slumrat med alla kläderna på och vaknat svettig och med huvudvärk. Skräpsömn, alltså.

Tog det lika lugnt i går, faktiskt. Sov i princip hela dagen (underbart, ljuvligt, fantastiskt) tills jag väcktes vid halv sju av ett mess från Bibi där hon skrev att hon och Betty skulle komma till mig klockan åtta och hänga. Kastade mig ur sängen, tokstädade min lägenhet, slängde mig i duschen och gjorde mig i ordning. När de sedan kom hit hade Betty med sig ost och bröd som hennes härliga farsa hade bakat, så vi käkade det och drack glögg, kaffe och ett par öl och tittade på film och snackade strunt. Vid halv tolv drog Bibi på fest och Betty, som var krasslig, åkte hem. Själv tyckte jag att det kändes bökigt att dra ut eftersom det är så dyrt och så besvärligt när man ska ta sig hem sedan, så jag kröp ner i sängen och löste korsord och lyssnade på Cock Sparrer i stället.

Öl’n. Brödet. Glögg’n. Ljuslyktorna som Höken och Gustaf
brukar säga att jag har stulit från Döner Kebab.

 

Två glada flickeflarn och min garderob som fortfarande saknar dörr.

 

Betty Bettysson. Rawk ’n’ roll.

En kommentar

  1. bbb

    Tänkte bara säga att det gick bra på våra konserter, publiken var nöjd och båda föreställningarna var nästan fullsatta 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.