Om Josefin

Om mitt nya liv

Hej, hej.

Halvligger i sängen med datorn på benen och ska snart sova. Har jobbat som ledsagare ikväll, och det tråkiga med att jobba som det just på torsdagar är att man missar Antikrundan, eftersom min brukare inte är lika förtjust i det som jag. Å andra sidan så finns det skräptelevisionsprogram som vi båda bara måste se, som typ Unga mödrar eller Outsiders. Det är bra. Nu är vi dessutom båda bimboblonda, eftersom jag tokfärgade hennes hår för någon vecka sedan. Sådan ledsagare, sådan brukare som man ju brukar säga.

Just nu har jag tre jobb och det känns lite stressigt måste jag säga. Trots det ska det samtidigt bli väldigt spännande, eftersom jag insett att det kommer krävas en ordentlig förändring från min sida. Jag måste, måste, måste börja planera mina dagar, och bestämmer jag att jag ska jobba hemifrån mellan till exempel nio och fyra, så måste jag bara ta mig upp ur sängen och göra det. Inga mer slackerfasoner, nu jävlar ska jag prestera!

Men för att kunna prestera och bli organiserad så måste jag först ha ett organiserat hem, så därför ska jag upp tidigt i morgon och diska innan jag börjar greja med de artiklar om funktionshindrade och IT som jag ska skriva. Bara för att jag absolut inte ska kunna sova till klockan tolv i morgon så lovar jag härmed att jag skriver ett inlägg i bloggen klockan halv nio. Nu finns det ingen återvändo. Fan vad skönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.