Tankar kring potatisskalare

Hur många av er har en dålig potatisskalare i kökslådan?

Vi  hade en tills helt nyligen. Vi har en bra också men den gamla dåliga har ändå fått ligga kvar i lådan.
Hur ofta behöver man två skalare? Jag skulle vilja hävda aldrig.

Den dåliga skalaren har irriterat mig massor av gånger. Det är nämligen så att den gamla och den nya ser exakt likadana ut.
En dag, då jag försökt skala en potatis i fem minuter, fick jag nog och slängde den gamla skitskalaren i återvinningshinken. (Kändes fel att kasta den i soporna då jag tänkte att den brinner dåligt.) Tankar som- ”Nog är det väl helt otroligt att jag ska ha så svårt att skilja mig från en potatisskalare???!” -dök upp och jag kände mig riktigt nöjd över mitt mogna beslut som skulle leda till trevligare stunder vid diskbänken bland potatis och rotsaker.

Eftersom jag var lite osäker på hur en potatisskalare återvinns överlät jag beslutet till Mikael som, ovetandes om hinkens exakta innehåll, fick till uppgift att tömma den.
Så klart kom han, frågandes, tillbaka med en tom hink men med den gamla potatisskalaren i handen. ”Ska den här slängas?” JAAAAA! =O

Vad som sen hände med skalaren vet jag faktiskt inte och ärligt talat bryr jag mig inte heller. Jag hoppas givetvis att den smälts ner och blir något annat.

Kram och ha en bra lördag 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.