Marianne Johansson, Mosekälla

Vi firar!

Vi firar i dag!

Ja, inte valutgången förståss!

Den gick ju inget vidare, men det var ju väntat!

Det är bara att bryta ihop och komma igen!

Om fyra år är det val igen, och då får vi hoppas att de rödgröna, eller om det då bara är de röda, har lärt sig att tackla Reinfeldt på rätt sätt!

Jag tror att Sossarna behöver förnya sig! Det sa man nog efter förra valförlusten också, men vad hände? Ingenting! Bara en massa internt tjafs om Mona Sahlin och hur olämplig hon var som partiledare! Vilket säkert orsakat en stor del av sossarnas valförlust! Skyll inte den på samarbeten med V och MP!

Ut med några gammla sura betongpampar ur partiet, och in med nytt blod med nya friska krafter, då blir det nog bra ska ni se!

Vänstern då, ja, Jonas Sjöstedt var ju den enda Vänsterpartisten som verkligen utryckte vad alla vänsterpartister tänkte och kände i går kväll, tack för det!

Lars Ohly är bra, men kanske bäst om det vore revolution!

Nu tillbaka till vårt firande i dag, det gäller lilla fröken som fyller 10 år!

Vi ska fira och äta tårta, och hon har beställt pizza!

 

 

2 kommentarer

  1. Håkan Rombe

    Fira lilla fröken! Har själv ett barnbarn, en flicka som är 8 nu, en spännade ålder. Jag har glädjen att ha 7 barnbarn totalt. Barns huvuden är ett helt Universum. Till politiken. Jag glömde att på min blogg komentera v:s valresultat i Storuman. Ni går ju jämnt upp med era 3 mandat jämfört med vad ni haft efter sprängningen. Jag har sedan 12-årsåldern haft svårt med folk som kallar sig kommunister. Efter läsning av alla vittnesskildringar från Gulagläger, Östtyskland mm har min uppfattning stärkts. Ohly som kallat sig kommunist och förmodligen fortfarande är det kanske är en belastning för v.

  2. Marianne

    Jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli kommunist! Jag annammar inte diktatur Stater vare sej på vänster eller högerkanten, för det finns högerdiktaturer också, glöm aldrig det!
    Jag tror på människans lika värde, och respekterar det.
    Vi ska ha rätt att äga, vi ska ha rätt att vara rika, men vi ska vara solidariska med varandra!
    Lars Ohly har varit rak och bra i valrörelsen, men jag har aldrig förespråkat honom som partiledare, har en annan favorit själv! Han är revolutionär, det såg man inte minst i hans tal om SD på valkvällen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.