Marianne Johansson, Mosekälla

Lite upp och ner!

Vad har jag mer fått om bakfoten??

Jag har fått för mig att filmen om Palme skulle gå på tv på fredag kväll, men nu förstår jag att den nog bara går på bio på fredag! Så har man ingen bio på orten, får man nog vänta och hoppas att den kommer på tv senare! Förlåt alla som jag lurat!

Och i går kväll lurade jag med mej "Grannarskäringa" på föräldramöte! Ja, det hade väl inte varit så fel, om det inte hade varit för det att det var en vecka för tidigt!

Ja, ni ser, det är lite upp och ner just nu, undrar vad mer jag missat??

Min "älsta" barndomsvän har nu också fyllt 50 år, och det har jag då tack och lov inte missat! Vi har känt varandra sedan 2 årsåldern. Hon är en av de mest positiva människor jag känner, alltid nära till skämt och skratt. När hon välkomnades till "dösidan" så utbrast hon typ att "äntligen blir det utför, tycker mest det varit uppför hittills!" Så ser en äkta optimist på det fakto att hon blir äldre! I fredags hade hon fest i byastugan i Joeström, och eftersom jag jobbade fick jag bara vara med på middagen. Men det var väl gott så!

Efter en småstökig natt på jobbet sov jag en stund, varpå vi åkte i väg för att uppvakta vår älskade lilla sondotter som fyllde 2 år!

Dagen till ära var hon hos sin mor, så vi fick se hennes nya hus också, vilket var trevligt!

Därefter bar det iväg hem och tebax till jobbet!

Vakade av inför långledigt i måndags morse.

Så nu har jag städat och bakat, och ägnat mig åt att kolla in vad som händer på andra ställen i världen och Sverige.

Så skönt att de Svenska journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye har släppts, men som sagt många frågor är ännu obesvarade.

I USA är valkampanjen i gång, hoppas Obama sitter kvar! Och här hemma bråkar journalister, advokater,författare mfl om "rättsskandalen" runt Tomas Qvick, eller Sture Bergvall som han visst heter numera. För det är väl en rättsskandal? Ja, jag är ju själv tyvärr inte så trygg med vårat svenska såkallade rättssystem, även om vi efter många om och men vann vår tvist i Svenskt rättsväsende, så jag är väl sorgligt nog, inte så överraskad om man begått fel även i Qvick fallet!

Vad jag tycker är märkligt är att vuxna välutbildade män, för det är ju män, inte kan diskutera saken på ett sakligt sätt, utan bär sig åt som barnsliga barnungar som vägrar att ens lyssna på motståndarnas argument! Ingen är felfri, inte ens Jan Gullio!

Det hela får verkligen ett löjes skimmer över sig…………..

Kan man inte på ett mer vårdat och sakligt sätt försöka ta reda på vad som faktiskt hänt??

Under helgen fick vi också ett fruktansvärt tragiskt och chockerande dödsbud, där en alldelens för ung människa lämmnat oss på tok för tidigt.

Jag vill bara avsluta denna blogg med en sista vördnadsfull hälsning till henne som lämmnat oss, och sända mina varmaste kondoleanser till nära och kära och övriga berörda.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.