Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Önskemål till M, Fp och KD, från en läsare

I en kommentar har en läsare skrivit hur hon oftast röstar på samma parti i kommunalvalet som på riksnivå, framförallt för att debatter och annat ju sker mest på riksplanet. Hon önskar att jag lägger ut svaren på frågorna jag ställt.

När jag mailade ut mina frågor ville jag inte "besvära" på så vis att jag propsade på skriftliga svar, utan sa att det var ok att ringa mig. Centerpartiet har resonerat inom partigruppen, och sedan skicka mig svaren på mail.

Övriga partier har pratat med mig.

Om M, Fp och KD har lust att sammanfatta sina svar så kan jag lägga ut alltihopa på bloggen. Ett sätt att kampanja lite i god tid före valet 🙂

Själv vågar jag mig inte riktigt på att skriva ner svaren, då jag kan minnas något fel.

ps – jag kan även tänka mig att lägga ut svar från den röda blocket om de vill "vara med"!

4 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Precis vad jag tänkte be dig om, d.v.s. lägga ut de svar du fått från partierna. Jag förstår att du inte till 100 % vågar lita på hur du uppfattat de telefonsvar du fått och därför inte vill lägga ut dem. Men nu har ju de partierna en bra chans att via dig få ut sina svar. Smart av dig!

 2. Jan Nilsson

  Hej igen!
  Moderaterna ska komma med några skriftliga rader också. Kan inte lova när det blir. De svar du fick var mina, jag ska göra en förankring i partiet och återkomma.

 3. Monica Wahlström

  Svar till Jan Nilsson (2010-03-28 16:55)
  Hej Jan! Jo, jag förstår att det är ”mycket begärt”, men, å andra sidan gläds jag över Monicas fråga (och att Kalle är med på noterna är ju inte så överraskande 🙂

  Vi får se om även KD och Fp får till svar. Då ska jag redovisa era respektive ståndpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.