Monica Wahlström, Vännäs

Okej, så vilket parti har jag valt?

 Ja, det har inte varit så lätt! Allianspartierna i Vännäs är ganska lika varandra. Därför är det framförallt den ideologiska delen som legat till grund för mitt val. 

Trots det goda samarbetet har det inte varit en helt enat allianssamarbete i Vännäs — som jag förstått saken. Jag hoppas det blir ändring på det, då jag tror det är nödvändigt för att kunna få ett skifte i Vännäs kommun. Det behövs. Socialdemokraterna tillsammans med Vänstern har suttit m å n g a år. Förnyelse behövs, och det tror jag man kan hålla med om även ifall man inte är helt övertygad "alliansare". Man kan ju också rösta olika i riksdag och i kommunen. 

Jag har blivit medlem i Folkpartiet. Jag är medveten om att det finns både bra och mindre bra saker i partiet. Det finns personer som inger mer och mindre förtroende. Det är nog precis som i alla partier med andra ord! Men, det är det parti jag valt.

Jag finns med på Folkpartiets fullmäktigelista. Det går bra att kryssa mig också 😉

 

6 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Välkommen in i politiken i Vännäs, mycket välkommen! Låter bra med Alliansambitionerna. Det finns förutsättningar. Samarbetsanda och atmosfär har den period jag varit med varit goda och vi hoppas och tror att det fortsätter så.

  2. Politikern

    Det finns i dag ingen allians mellan de borgerliga partierna i Vännäs i dag. Det är fel att kalla de borgerliga partierna för alliansen om det inte är så att de ingår i en sådan.
    Den borgerliga alliansen skall inte försöka äga ordet allians utan en allians är vad det alltid varit oavsett vilka som ingår i den.

  3. Monica Wahlström

    Svar till Jan Nilsson (2010-04-06 10:33)
    Tack! Ja, vi får jobba för så mycket samarbete som möjligt! Med sikte på att få en annan sammansättning i fullmäktige efter nästa val!

  4. Monica Wahlström

    Svar till Politikern (2010-04-06 14:04)
    Allianssamarbetet finns ju på nationell nivå, samt gott samarbete i Vännäs. Jag hoppas en Allians ingås mer formellt. Sedan tror jag inte att de borgerliga ”äger” något, men håll med om att ”alliansen” för de flesta – oavsett lokala överenskommelser – bli den borgerliga dylika. Liksom ”de röd-gröna” inte ägs av v+s+mp, men ändå är desamma…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.