Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Vännäsborna har talat

Moderaterna går fram och tar 4 mandat i fullmäktige (återigen – grattis! Välförtjänt!). Centern går tillbaka med 2 mandat, och är bara lite större än M. Fp och KD – vi har två mandat var (KD förlorar ett mandat, som de förra gången fick med 2 rösters övervikt).

Det som är för mig märkligt är att Socialdemokraterna tar ytterligare ett mandat. Det innebär att S tillsammans med Vänstern har egen majoritet. Miljöpartiet behövs inte.

Jag är faktiskt förvånad. Jag tycker många uttalar kritik mot kommunen. Men – den nuvarande kommunala ledningen bedriver den politik vännäsborna vill ha. Det visar valet.

Själv tycker jag att det behövs förnyelse i den kommunala verksamheten. Det tycker tydligen inte majoriteten vännäsbor, och därför fortsätter vi i samma hjulspår i fyra år till.

Hepp!

8 kommentarer

 1. Annelie Eriksson

  Det kan ju också vara så att de som är kritiska gör sin röst hörd, men kanske inte är så många. Medan den nöjda massan inte upplever samma behov av att prata av sig. 🙂

 2. Monica Wahlström

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-09-23 08:10)
  Nej, för dig som uttalad S-väljare borde det inte vara märkligt! Det är jag som tycker sâ, men jag har ju mina sympatier nâgonannanstans!

 3. Ann-Louise

  Monica, du har så rätt så! Den röda majoriteten tycker om att slösa bort kommunens skattemedel, det är beklämmande! Alternativ till den egna verksamheten får heller icke finnas. Hur ska kommunens ekonomi klara en sån ansvarslös politik? Jag med flera hoppas att du får en nyckelroll i oppositionen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.