Sosseätarna på TV4

Reportrarna på regeringsorganet TV4 vältrar sig nu i självgodhet sedan de tvingat socialdemokratiska ledningen att slänga ut den enda muslimen ur verkställande utskottet. Tillsammans med migrationsminister Tobias Billström utgör kanalens påhopp på (S)s toleranta inställning till oliktänkande ett utmärkt komplement till Sverigedemokraternas mer direkta muslimhat.

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. realist

    Menar du allvar? S valde ju in den sämsta muslimen de kunde valt. Googla på Omar Mustafa och du kan läsa hemsidor där han inte ser något problem med att bjuda in imaner som förespråkar kvinnans plats i hemmet mm. Eller bjuda i en föreläsare som föreslår stening av människor som jag, dvs jag är bög. Tänker du kasta första stenen på mig? När tycker du att steningen ska ske? Har du sett att Omar Mustafa på sitt tvitter kontor skrev att Sverige borde skicka JAS plan för att bomba Israel? Du kommer väl inte att ta in detta inlägg, och jag måste erkänna att jag saknar ord för din okunnighet.

  2. Pär Andersson

    Svar till realist (2013-04-14 11:17)
    Jag intar en mer nyanserad hållning till Omar Mustafa, ungefär som Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet. Klicka på länken till VKs nyhetsnotis så ser du.

  3. realist

    Först så vill jag ge ett tack för att du tog in mitt inlägg. Jag uppskattar att vi i Sverige kan ha en öppen debatt. Jo, jag har läst och sett Peter W. Jag vill även säga att jag både har vänner och arbetskompisar som är muslimer, jag är inte rasist, jag gör en bedömning för varje människa jag möter, oavsett om det är pingstvän, jude eller muslim. Tyvärr har faktiskt svenska muslimska föreningen sidor som jag senast i fredags läste som faktisk inte stämmer med S. Dom har ju rätt i ett demokratiskt samhälle rätt att tycka vad de vill, men Omar hamnade ju i S partistyrelse……..med en annan syn på kvinnor, barn och bögar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.