Informationssamhället Sverige

Inte undra på man begär icke svenskar ska lära sig vårt språk den som inte redan har. Jag hade tänkt beställa tid för vaccinering, jag är nämligen de som nu skulle få vaccinera sig. Döm om min förvåning när jag loggar in 1177, fyller i uppgifterna och kommer till den slutliga fasen få en tid, då är det blankt, vill säga finns inga tider för bokning.

Då tänkte jag ringer 1177, men där fick fick jag till svar om det gäller vaccinering då ska man logga in på 1177.se. Sagt och gjort och vad hittar jag där, information i överflöd men ingenting som säger om boka tider. Det är så jävla dåligt detta Sverige när man inte kan få konkreta upp gifter utan bara svammel om omkringliggande faktorer, i det här fallet vaccinering. Sverige måste vara ett U-land i det hänseendet. När man är död kan man ju inte vaccinera sig, eller då är det för sent. Man undrar om det är de man går och väntar på?

Spräng hela skiten, man blir så förbannad såååå.

Lägg ner landet, sälj det till ryssarna om de ens vill ha det. Det är ju undermåligt hur detta land är uppbyggt med massor av tjänstemän, anställda som inte får tummen ur…ingenting fungerar längre. Bedrövligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.