Regeringen och griseknoen

Jag börjar tappa förtroendet för den här regeringen, det får ju ingenting till. Migrationspolitiken säger knoen själv (invandrar- och  ljusminister som ingen veke har) den är den hårdaste åtstramning vi gjort på 40 år. Vem vill han och S+MP säga med det budskapet? Det är ett sätt försöka sig på få oss de skulle föra en mycket hård och restriktiv invandringspolitik som skulle vara i paritet med SD:s. Varför säger han det annars om inte för att försöka ta röster från SD, det parti som skrämmer skiten ur både griseknoen och landets ledare. Vad är de rädda för?

Hur många gånger har vi sett andra (S)tatsråd i rutan uttala sig i frågor också som är viktiga, inte bara coronan. I Amerika har man driveinvaccinering, du kan sitta i bilen och få din spruta. I Sverige har vi ingen vaccinering alls som flyter på, bara till utvalda. Statsråden m fl.

Mera slö regering får vi leta efter. Löfven tycker säkert det är bra många har dött i covid. då pensionerna går tillbaka och han slipper ta pengar i budgeten och lägga dessa på pensioner. Den höjning som nu blir p g a att andra dött är utmärkt för honom och S.

Kommer inga pensionshöjningar som utlovades av jöken kan S och hela detta patrask hälsa hem, i alla från mig. Jag har fått nog av deras lögner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.