Sölvesborgpartiet SD, vem tror i norr vi får det bättre med det?

Varför tillkom SD överhuvudtaget och om vi tillägger på senare tid och vad de kom ur innan får väl vara och en ta ställning till själva. I alla fall är det ju invandringen som de ser som det stora problemet och jag kan mycket väl förstå de problem de har eller haft i den södra delen av Sverige. Hur som haver finns inga orsaker stryka dessa (SD) medhårs. Är det några som ifrågasätter är det dessa. Det klagar på nästan alla och allt, men åstadkommer de något – vettigt?

Det är i alla fall min slutsats och VK-bloggen verkar inte minst övertagits av den konservativa kraften. Mig gör det ingenting, jag konstaterar bara att VK kan vara en grogrund just för de krafterna.

Vad är SD, M, KD och Liberaler (tillika VK) för? Är det bara för kärnkraften? Vi i norr har el så det räcker, hur de löser energifrågan i den södra delen anser jag är deras problem. Vi kan inte börja engagera oss i partier som har kärnkraft som första ching på deras agenda.

Folk är otroligt lättlurade och svängiga och har lätt följa strömningar. Det är psykologiskt konstaterat (enligt läkaren som flydde Iran och var i TV. Mycket duktig) att våra hjärnor fungerar på det sättet. Mobbning är en tendens i detta, det utövade grupptrycket. När flera tycker att det något är fel, vågar inte någon som kanske i annat fall skulle göra annorlunda, inte våga annat än göra samma sak.

Om jag råkar tycka vi har dåliga politiker, är det inte samma sak som jag skulle spola politiken den som i grunden kan ses som bättre. Det kan mycket väl vara så att politiken som helhet dragits till höger och det har den ju. Se på Brasilien hur där det spårat ut med en näst intill galning som styr landet. Jag är ingen politiker och kan därmed i princip tycka vad jag vill. Inte heller behöver jag hålla några löften om jag eventuellt skulle utge några. Men en sak är säker, i dagsläget föredrar jag partier som mera ligger åt vänster istället för åt höger. Vad har jag tjäna på om jag skulle rösta fram rena högerpartier? inte ett dugg.

Vindkraft, kärnkraft och allt det andra får andra ta beslut i. Vad skulle jag annars sikta på? Lägga mig i debatter som egentligen inte angår mig.

Nu kommer det på tal ifrågasätta travsporten och mängden hästar vi har som enligt myndigheter släpper ut otroliga mängder koldioxid. Om travsporten tvingas upphöra skulle jag skratta hjärtligt. Det är djurplågeri. För övrigt, all reklam, spel och double kunde man också förbjuda.

Det sägs också att jordbruken försvinner i Sverige, mest i Västerbotten. Ja men vi har ju EU och bönderna där, behöver vi något svenskt jordbruk? Går det inte fint frakta alla varor från Sydeuropa?

Rättsväsendet kostar också otroliga pengar och det ifrågasätts nu om det pågår rena svindlerier för rättskostnaderna. Advokater/försvarare och hela rättskedjan. Det är Morgan Johansson som sett till det och visst kan regeringens politik den nu har innehav av i delar ifrågasättas. Den har haltat på många vis och fortfarande kan göra. Vi får väl se tillhösten vad de lägger fram. Alla vet vad Löfven lovat. Håller han inte det blir det extra svårt behålla makten.

Tjatar man på tillräckligt kan en lögn även bli till en sanning. Den som tycker lite annorlunda bli genast påhoppad. Känns det igen?

Tänker Löfven försöka sitta kvar efter valet måste han söka stöd hos V. Jag tror inte de släpper igenom honom den här gången som senast utan motkrav.

Vad beträffar det nya ”högerblocket” kunde de inte ens komma överens i den senaste debatten. Hur ska det gå styra landet då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.