Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Planering och utmaningar

I morgon och på fredag samlas Vännäs kommunstyrelse, en del av kommunens chefer och några till för ett par planeringsdagar.

Ett par av punkterna tilldrar sig mitt speciella intresse. Bl.a. den där förvaltningscheferna ska ta upp sina största utmaningar de kommande 5-10 åren. Där kommer ett par spännande saker. Sådant som gemene man förmodligen inte tänkt så mycket på, kanske inte politikerna heller.

Utmaningar kommer. Vi måste våga se dem och göra det bästa av situationen. Dit hör att inte förköpa sig, även om andra gör det.

För övrigt blir det moderat månadsmöte i morgon. Spännande det också. Det drar ihop sig till provval och det ska presenteras en del nya namn inför detta. Politiken är viktig och det är viktigt att få fram ansvarsfulla människor för listorna. De som ska möta och mota framtidens utmaningar först.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>