Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Umeå breder ut sig. På väg från Gbg stannade…

Umeå breder ut sig. På väg från Gbg stannade vi till i Stockholm. Ville inte göra en bilnatt till. Nu sitter några av oss (de som inte har barn i Sth) och smälter maten på Restaurang Drottninggatan. Vi blev omhändertagna av en ung servitris som var mycket pratsam och välkomnande. Sanna, som hon hette, klagade dock på M-märket på min slipover. Jag erbjöd henne att få det, men hon avböjde. Vänligt, men bestämt. Jag berättade då ett citat för henne. Jag står inte för båda leden, men i alla fall. "Den som inte är vänster i sin ungdom har inget hjärta och den som inte är höger när man blir äldre har ingen hjärna". Trots sina politiska preferenser var hon som sagt mycket trevlig. :-) Jag hade föraningar och frågade var hon kom ifrån. Umeå! Visste väl det.Hade dessutom gått högstadiet väldigt nära Mariaskolan. Tror hon kommer att gå långt.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

 1. Isak

  Ang.citatet, det här med ålder är det då när demensen slår
  till. Sedan så ser framtiden ljus ut när det gäller våra ungdomar, var ett tag lite tveksam. Själv så hejar jag lite
  på naturen i dessa dagar. Hoppas att våra ungdomar tar itu
  med våra synder. Annars så blir det ragnarök av hela skiten

 2. Jan Nilsson

  Svar till Markus (2010-04-17 20:01)
  Man kan nog bli mer sansad med åren oavsett vilka radikala idéer man hyser som ung. Men vanligtvis går det åt höger med stigande mognad. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>