Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

En sorts ungdomsfylleri


Ni som är Vännäsbor, Umeåregionenbor eller brukar läsa Kalle Sjöströms blogg från någon annan plats under solen kan gå in på hans blogg och gratulera.

Denne fysiskt och intellektuellt rappe ””ungdom” fyller nämligen jämt idag. Jag talar inte om Vad han fyller. Jag har inte frågat om jag får säga detta och risken är dessutom att ni inte tror mig.

Än en gång, Grattis Kalle!

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-07-28 13:24)
  Var tvungen att konsultera frun om det gick för sig att spänna bågen så pass hårt i rubriken. Får kanske fråga oftare framöver. Du som vet, hur skojsam får man vara som kommunal tjänsteman?

 2. Karl-Gustav Sjöström

  ”Irågasätta” skulle det förstås stå i min kommentar. I min ”ungdomliga” iver går det ibland för fort.

  De bästa kommunaltjänstemännen är de som är just skojsamma och det gäller nog en rektor i Bjurholms kommun också, så skoja på du!

 3. Jan Nilsson

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-07-28 15:20)
  Tack, man måste ju fråga expertisen när man har sån tillgänglig. Det är ju enklast om man kan vara den man är. ;-)

  Jag skötte bloggen med mobilen och vänsterhandens baksida igår så jag märkte inte att det blev en dubbelpost. Jag hann få en kommentar som ser ut att komma ”utifrån”, men som kom in utan mitt godkännande. Kan även oregistrerade direktkommentera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>