Om Josefin

Om allt viktigt

Göken lever och har hälsan, men har hela veckan varit upptagen med spännande saker som att se på Big Love halva nätterna (handlar typ om mormoner som ofta och gärna idkar samlag, och rekommenderas varmt), få världens finaste mugg i present av Freja, vara på after work med världens bästa och finaste före detta arbetskamrater från Västerbottens-Kurirens privatmarknad, tokredigera tidning om välfärd 2.0 i skolan, lyssna på en föreläsning om research med Stina Klüft från SVT och gnälla över att Publicistklubbens debatt om politikerbloggarna med huvudpersonen Lennart Holmlund blev inställd

Mer då?

Freja vet precis vad en tjäj vill ha!
 

Jag och Miio tog en paus från redigerandet i tisdags så
att jag fick fotografera hennes grymt snygga tröja.

Adam hade bästa gåbortstass’n på sig i dag.

Kolbjörn och Freja var siamesiska tvillingar i går.

Jag, Freja och Maria tog en promenad till Kolerakyrkogården och
planerade vårt nya radioprogram som börjar sändas på onsdag.

Har även hunnit försova mig rätt ordentligt i veckan, vilket hände så sent som i morse. Väcktes kvart över åtta av att bilpoolschaufför M. Perjus ringde och sa att de väntade på mig utanför min dörr. Vi börjar halv nio på morgonen och till Strömbäck är det ju en bit, så jag spydde på livet och fick dra på mig samma kläder som i går, acceptera att gå i skolan en hel dag med gårdagens halvt bortskavda eyeliner och skämmas över att lukta som en bajamaja på Åsele marknad en solig sommardag.

I kväll följde jag med Freja till en föreläsning om posttraumatiskt stressyndrom på Rädda barnen. Jag ska följa en person i flera månaders tid och dokumentera hens liv, och efter kvällens föreläsning lärde jag mig en massa bra grejer om bemötande och så vidare som kan vara bra att kunna. Sedan jag kom hem har jag… testat olika frisyrer framför badrumsspegeln som om jag vore en tonårssnoris. Detta liv, dessa kontraster, alltså.

2 kommentarer

  1. larsa

    strömbäck, jo de gick jag 3 årskurser i forntiden.
    Lycka till framöver. Brukar titta till dig med ojämna mellanrum.
    lev väl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.