Lenas

Denna sorgens dag…

Ett främlingsparti i riksdagen! Nu får vi ett Sverige som vi aldrig trodde… Hjärtat mitt gråter…

Ändå, man får lov att spotta i nävarna och ta nya tag.

Idag har jag åkt till Skelleftå. Kom fram klockan 12.10 och åkte tillbaka hem igen klockan 14.00.

Anledning: Jobb för en gammal tant. Jag gick bara in, klädde om och levererade. Blåste på liksom…

En ny karriär har börjat för mig. Tjingeling!

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Camilla Hansén

    Ja, det är både sorgligt och skrämmande att vi fått in ett sådant parti i riksdagen. Tyvärr verkar det som om alldeles för många inte riktigt kollat upp vad de egentligen säger utan bara lyssnar på det de vill höra.

  2. Uffe N

    Jag tror att SDs framgång till viss del kan bero på att det varit nästan omöjligt att kritisera invandrings-/integrationspolitiken utan att bli kallad rasist. Men som jag ser det räcker det med att läsa några rubriker i veckan för att se att någonstans har det gått fel: det kastas sten mot brandbilar/ambulanser lite här och var, polisen vågar knappt åka på larm till vissa områden och så vidare. Det gemensamma för dessa områden är att det bor många invandrare där, och någonstans har politiken gjort att de inte kommit in i samhället. Men att kritisera politiken går inte för sig…

  3. Lena Strömberg

    Svar till Uffe N (2010-09-20 23:00)
    Uffe!
    Visst, problem med segregerade områden finns, men jag tror inte det är hela sanningen. För min del anser jag att Alliansen självt har bidragit till fientligheter mot de som är olika. Ta tex skatten för sjuka, arbetslösa och pensionärer. I som icke arbeten ska heller icke äta… Jan FP:s envisa tal om slöjor och burkor gör inte saken bättre, ej heller Mauds ovederhäftiga reklamfilm… Nej, som man bäddar får man ligga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.