Maxade tankar

Landstingslistor och Vilhelmina

Jag har även tittat igenom Vilhelmina-namnen på landstingslistorna. Här kan det bli viktigare för väljarna att kryssa för ett namn om man vill ha med en lokal anknytning då det faktiskt finns en reel chans att kryssmarkeringar kan ge utslag.

Så här ser placeringarna ut på respektive lista för varje namn.

1. Maria Kristoffersson Centerpartiet
2. Margaretha Löfgren Vänsterpartiet
3. Monica Nilsson Feministiskt initiativ
5. Agneta Lindström-Berg Socialdemokraterna
6. Annika Andersson Centerpartiet
6. Max Fredriksson Kristdemokraterna
8. Jonny Kärkkäinen Kristdemokraterna
8. Helen Lidfeldt Liberalerna
11 Olga Makarycheva Kristdemokraterna
12. Ulf Hansson Socialdemokraterna
16. Mikael Österberg Socialdemokraterna
16. Ronny Thellbro Kristdemokraterna
19. Suzanne L Sellin Socialdemokraterna
19. Marita Stinnerbom Centerpartiet
19. Inga-Lena Larsson Kristdemokraterna
20. Jenny Markgren Sverigedemokraterna
21. Annika Wibrell Socialdemokraterna
22. Ulf Grahn Centerpartiet
27. Rasmus Molander Socialdemokraterna
28. Inga Jonsson Socialdemokraterna

2 kommentarer

  1. Ann-Sofie Gavelin

    Hej, Nu ber jag dig och de andra som står på Landstingslistan, att rädda fotvården i Vilhelmina av både medmänskliga och ekonomiska skäl. Vi måste vara rädda om den vård som vi ännu har kvar. Dessutom gäller det ett företag här på orten. Tackar på förhand / Ann-Sofie

  2. Max Fredriksson (inläggsförfattare)

    Hej Ann-Sofie.
    Tyvärr måste jag komma med ett riktigt politiker svar. Hur mycket man kan göra beror på hur många röster man får i valet och därmed hur mycket inflytande man kan få. För min egen personliga del så står jag troligen inte på valbar plats om nu inte Vilhelminaborna som vill rösta på KD skulle få för sig att kryssa för mitt namn.
    Men min principiella inställning i allt som rör styrningen av vården är att man måste se till att få ut så mycket effekt som möjligt av de pengar man stoppar in i systemet vilket egentligen är samma sak som en egen hushållsekonomi om än i mycket större omfattning och mer svåröverskådligt. Just fotvården har jag ingen aning om varför man tagit detta beslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.