Regeringen kör med dubbla budskap.

Den Socialdemokratiska regeringen har både tidigare i opposition och nu i regeringsställning klart sagt sig vara motståndare till skattereduktion i alla former.

Därför lyfter man ju lite extra på ögonbrynen nu när man läser att det införs en ny skatterabatt den 1a juli. Men de faller ju ner på plats igen när man läser att det handlar om avdrag för fackföreningsavgift.

Det skäl som anges är att det ska bli lättare för facken att få medlemmar, och det är klart, det gynnar ju det Socialdemokratiska partiet ekonomiskt. LO är ju den enskilt största givaren av kampanjbidrag till partiet.

Att ett av problemen med att få nya medlemmar just är att LO är för sammankopplat med partiet blundar man för.Det finns faktiskt folk som inte sympatiserar med Sossarna och som inte vill ge pengar till partiet genom sin medlemsavgift.

Men det är klart man ställer upp för sina egna bidragsgivare, även om det luktar lite dubbelmoral.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.