Mail från VK igen

Ord som kanonjobb och Keep up!

VK skriver så. Lämnar inte ut mailet i dess helhet denna gång. De surnade nämligen till förra gången bloggbesökssiffrorna kom ut. Affärshemligheter sa de. Inga officiella siffror. Ni vet reklamintäkter kan påverkas. Ungefär som att fråga hur många renar en Same har. Det avslöjar hans ekonomi nämligen. (Har ca 500-600 renar i min fålla idag). Där lurade jag VK. Hehe..

500-600, Vilket ansvar. Två nollor till och med lite övertalning röstar mina bloggbesökare från umeå om uppgående i Vindeln. Holmlund ska definitivt få en bra position i ett kommunalt VindelnRegionbolag. Den som tjänar makten skall belönas. Kom ihåg det Holmlund.

Ska nog få en reklamlogga för BRIS bredvid som det hörs på VK. De vill frotera sig lite på bloggen. Bättra på sin image bredvid mina värderingar. BRIS blir bra.

Först föreslog VK Svenskt Näringsliv som sponsor av bloggen. De ansåg att det var företagsamt av mig att blogga om deras kärnvärden, arbete och tillväxt. Vi får se, de betalar bra, stänker lite på mig också. En sosse ska ju leva också.

Har i alla fall fått en ny Redaktionssekreterare underställd min blogg. Han som mailade. Sven Björkland. Lovande ung kille. Tror på honom. Den förra slet nog ut sig, Tom. Hörde senast att han vilar upp sig hos de andra (m)-vindelnbloggarna. Lite lugnare där. De är visst mest i stan nuförtiden. Har ställt sig i fullmäktige kön där. De hoppas på 2010. De kommer nog hem snart ska ni se. När det blir kallt. Paul är lite frusen av sig men Mikael är tjurig när det gäller. Först Paul sedan Mikael. Kom ihåg ordningen. Det blir som jag sagt.

Har börjat prata firmabil med Sven på VK. Något ståndsmässigt. Ingen Såssekontainer 740 sa jag. Vi är inte riktigt överens. Skulle stå VK på dörrsidorna. Aldrig sa jag direkt. VK I BLÅ FÄRG DESSUTOM!!!. Ska jag blogga på den här lantsortstidningen får ni lätta på lädret. Då darra han lite på läppen. Just nu är överenskommelsen VK med röd färg. Sven ska tänka på saken. Jag har redan bestämt mig. Ingen VK logga på min Hummer2:a (lyxjeep, lokal översättning till Vindelborna. Alla ska med! på den här bloggen.) Då drar jag till Aftonbladet. Det är en RIKTIG Sossetidning. Norskägd.. Pilsner på Karl Johan.. Solen skiner.. Ingen arbetarkommun att grotta i, slipper 1:a Maj, konverterar till 17:e Maj.

Övar lite på Aftonbladsjobbet.. Syyytttooonnnde Maaaj med en Laptop i knät med solen i ögonen..

Kan nog vänja mig vid bloggarlivet. Ett liv i överflöd. Reinfeldt frågar någon. Jo, gick några golfrundor med honom i Granö. Trevlig kille, intressanta idéer.. Inga förmögenhetsskatter. Bra kille, det skapar rörlighet om min förmögenhet kan följa med mig och Laptopen ut i världen. I sverige blir det bara skatt. Vem vill sponsra gamlingar och barn? Kommer nog överens med Reinfeldt, riktigt trevlig kille.. Läser ju min blogg.

Jag och Helle Klein på Aftonbladet.. Så blir det nog. En LyxHummer med Linda Rosing bredvid tjatandes om att hennes blogg är 2:a efter min. Om jag svarade henne? Nej, jag lyssnar på min från Drottningatan nyköpta Ipod Nano mp3 spelare med ’Staten och Kapitalet’ skrikandes i mina öron med handen på låret och lätt bris i håret från nervevade rutor. Mitt lår?

På den frågan kan jag varken bekräfta eller dementera. Ni glömmer hela tiden att jag är politiker. Vissa saker behåller man för sig själv. Privatliv kallas det.

STAAATEN OCH KAAAPITALET.. VI LEEEVEEER III SAMMMA BÅÅÅÅT…..

Nu måste jag sova lite. Har inte sovit på lääänge. Har hunnit med mycket idag. Nätverkat, träffat väljare, pratat och bjudit mor på lunch. Hemlagat? Nej det blev AyA. Bloggat lite.

Sömn
Dan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.