Utredning av ev. kommunsammanslagning

Återigen. Är positiv till en enklare utredning. En utredning som lokala tjänstemän med stöd från umeå kommun genomför. Ingen dyr extern utredning som Moderaterna föreslår.

Det upprör mig lite denna misstänksamhet mot våra ledande tjänstemän i kommunen. De skall vara opartiska i sina utredningar och är det enligt min uppfattning. Punkt. Dessa ständiga krav på dyra externa utredningar. Sansning. Besinning.

Dessutom moderater. Var lite försiktig när ni säger att det bästa är ett uppgående i umeå kommun. Låt utredningen påvisa det först. Det kan tolkas som att en sammanslagning är bättre än att ge er förtroendet vid nästa val. Som ni märker så ropar inte majoriteten efter hjälp från umeå i första taget. Tråkigt med en ’ge upp’ mentalitet inom moderaterna i Vindeln. Kommunalrådet Ingemar Nyman (m) i Bjurholm har nog lite mer Go i sig. Fast där har de väl ingen välfärd kvar snart. Sista neddragningen blir väl polisskylten som tas ner..

En annan aspekt som har visat sig. Identiteten. Flera har påtalat för mig att de vill ha en egen kommun av känslomässiga identitetsskäl. Intressant. Fortsättning följer..

En enklare utredning som sagt.
Dan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.