Golf hela dagen

Kul, men är sliten. Varit in till Vindeln en sväng med leksaken, fyrhjulingen. Handlat lite ’karra’ till mor och mig själv. Nyss ätit. Blev några (4) Stryckselepaltar. Balsam för själen. Bloggar lite mellan tuggorna.

Gick hyfsat med golfen, avslutade riktigt bra. Måste lära mig att glömma dåliga bollar och gå vidare med mitt spel och fokusera på att nästa boll ska bli bra. Blir lite för elak inombords när spelet inte fungerar och det påverkar resterande spel negativt. Bättring!

Brukar klappa mig själv på axeln och berömma högljutt när spelet stämmer. Fungerar faktiskt. Prova gärna. Bra Dan! Och en distinkt markerad klapp med höger hand på vänster axel. Givetvis är någon annans ord och klapp bättre men det är ganska kul att verbalt och fysiskt berömma sig själv.

Om det fungerar med eget beröm och egen beröring som belöning? Ni tvivlar?

Låt mig svara så här. Med en liknelse. Sex med en annan människa är det bästa för de flesta av oss. Det är nästan lika bra själv, men bara nästan. Testa att vara utan sex. Du blir grinig och livet fungerar inte alls. Alltså. Annans beröm och beröring är bättre än det egna berömmet och beröringen. Inget beröm eller beröring alls gör dig frustrerad och du slutar fungera. I livet och i golfen. Övertygad?

Nu vet jag varför jag är lite grinig. Ser gärna att fler än rödhåriga hör av sig. Lite överrepressentation just nu. Variation är det bästa. Maila gärna. Är allvarlig.

’Kussjöpajken’
Dan

3 kommentarer

  1. Sture Vass

    Dan du måste sluta tänka på politiken när du grubblar på varför centern gör livet surt för dig så kommer du inte någonsin slå en eagle eller albatross helt enkelt slå nämndsordförande ut ut dina tankar så kommer det fungera

  2. Dan Oskarsson

    Är sötare i verkligheten. Har lite fullt upp med golfen just nu men prova maila. Kan hitta en lucka i kalendern framöver. Kom ihåg att inlandsvana är en merit. Du har allt att vinna.

    Maila:

    [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.