Svar till moderaterna del 1

Besvarar moderaternas kommentar som redovisas nedan.

’Sammanbrott!
Som jag nämnde i min blogg så ställer vi oss bakom dit förslag att stoppa renoveringen direkt. Men vi vill ha en ny utredning för att se vad vårt förslag på ny simhall skulle kunna kosta! Kan bli billigare kan bli dyrare det får utredningen utvisa. Sen dit påstående att det endast är jag som har bra förslag visar tydligt att du är på gränsen till ett sammanbrott! Har aldrig sagt att just mina förslag skulle vara bäst! Det jag däremot försöker få fram är att ni med automatik ignorerar våra förslag oavsett om dom är bra eller dåliga. Sen att du Dan kan lyssna är ju ett gott tecken på att ni yngre i Majoriteten har en viss form av lyhördhet och nytänkande.Sen måste jag ytterligare en gång påminna om att vi måste satsa och effektivisera oss ur denna mycket uppenbara kris Vindelns Kommun befinner sig i. Jag och många med mig hoppas verkligen att vi kommer ur den på ett eller annat sätt, antingen som Vindelns kommun eller efter en hopslagning med Umeå. Vi får hoppas att den utredningen ej förhalas allt för länge.
Besvara Mikael Sundling 19/08 18:07′

Moderater. Varför utreda en så stor investering som att bygga en ny simhall? En utredning som om den realiseras kommer att leda till ett av de största lånen i kommunens historia. Detta i en situation när skola och omsorg borde prioriteras. Ge mig ett skäl att bekosta denna utredning? Är ni moderater på fullaste allvar fortfarande övertygad att detta lån är försvarbart? Oansvarigt! Majoriteten kommer alltid ignorera dålig förslag. På den punkten ändrar vi oss inte. Detta är ett sådant förslag. Moderater. Tänk om. Tänk rätt. Eller byt bransch.

4 kommentarer

  1. Elisabeth A

    De lån som kommunen nu betalar på har tagits under C+S styret innan S kom med i bilden byggdes fritidscentrum utan att kommunen lånade en krona till detta men sen socialisterna kom med och började bestämma har kommunens ekonomi gått käpprätt åt H…..
    Gör rätt vid nästa val byt ut det nuvarande styret mot ett mer företagsvänligt styre så kommer det bli fart på kommunen

  2. A Johansson

    välj bort sossarna vid nästa val dessa politiker har dragit ner kommunen i skuld träsket innan S var ekonomin sund se vars vi nu är

    Vad gäller simhall kan mycket väl en modern hall ha en lägre totalkostnad än ett ruckel från 1973 satsa på våra ungdomar och släng ut pesemisterna

  3. invånare

    De är väl lika bra att lägga ner simhallen och satsa på att få dom yngre till att stanna kvar i vindeln,för som de är just nu så finns de ingenting att göra för folk från 20 till 35 års ålder.De måste finnas viktigare saker att satsa pengar på?Man blir så jävla less på all pajkastning mellan c och s ang simhall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.