Klubbmästare GRANÖBYGDENS GOLFKLUBB 2008

Klubbmästare år 2008 Dan Oskarsson.

Fick behålla titeln i ca 10 min. Var själv lite skeptisk när mitt namn ropades upp som segrare i årets klubbmästerskap. Men som den ödmjuke vinnare som jag är så respekterades tävlingsledningens och datorns uträkning av resultatet.

Kändes ändå lite konstigt att mitt harvande och bollsökande i skogen skulle leda till en seger och började räkna mina poäng från banan och insåg att vinstmarginalen till 2:an var för stor. Marginalen var som om jag gått i mål på 100 meter sprint innan mina motståndare lämnat startblocket. Det motsvarar inte min golftalang måste erkännas.

Efter att datorn räknat om så hamnade jag på en hedrande 8:e plats, cirka, av 17 tävlande. Den placeringen glädjer mig.

Ett bra arrangemang med god mat från Hotell Forsen. Åt två portioner. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.