Lite vemod men också kampanda på Indexator

Några nya arbetskamrater ska lämna oss. Inte för att de vill utan för att orderingången minskat och företagets behov av personal därefter. Vi är inte van vid den nya situationen, det har alltid pekat uppåt generellt sett. Har nu förstått allvaret och ser mina nya unga jobbarkompisar oroa sig för framtiden. Vi ’peppar’ och säger att det säkert är tillfälligt och att de snart är tillbaka. Känner ändå en sorg inför deras situation då jag personligen vet hur det är att vara arbetslös i 20-årsåldern då det är kanske som mest viktigt för självkänslan att ha ett arbete.

Känner också en kampanda att nu med en minskande marknad så ska vi ta marknadsandelar så vi snart får se dessa själar igen..

En kommentar

  1. Mikael Bäckström

    För att du skrev ett svar, jag jobbar med mobilkranar. Åker land och rike runt och säljer/servar. Trivs som fisken i vattnet här i göteborg. Staden passar mig bättre än Vindeln. Hoppas att det svvänger uppåt igen snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.