Två otvättade händer

Träffade Tomas Lundmark (s) på Ica. Ta min hand sa han. Var beredd på en stöt eller något som förkortar mitt medlemsskap i partiet eller något ännu värre. Det var en hand som skiftade i färg, har han varit i skogen tänkte jag då den saknade erfarenhet av tvål och vatten. Dessutom var det bara den ena handen som fick hans uppmärksamhet.

Nej, tydligen har han varit på ett föredrag med Svea Skogs ordförande Göran Persson, förre statsministern och de blev fysiska med varann. Tycke uppstod och nu går Lundmark med en otvättad hand. Ingen vet när den blir tvättad nästa gång.

Nu är vi två som går omkring med en otvättad högerhand.

Själv ska jag strax in i duschen så mitt inflytande i världspolitiken blev kort. Kanske plastar jag in handen, vi får se.

En kommentar

  1. Lotten Lindström

    …undrar om det är den samme Tomas Lundmark, som är min mors kusin, åtminstone om han har en koppling till SLU… 🙂

    /Frk L, som ibland springer förbi även den här bloggen… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.