Buberget, Vindelns alpina anläggning

Nu längtar bloggaren efter snö!! Kan tänka mig att återuppta min alpina karriär efter 20 års frånvaro i backarna. Måste upp på Buberget i vinter. Bara måste!!

3 kommentarer

  1. Sunken

    Bra att du påminner mig om vintern, behöver kyla ner mig lite.

    Vad har du för åsikt om Buberget? Ska vi sälja eller försöka ha kvar den? Jag håller på det sistnämnda med tanke på att vi inte har så många fritidsaktiviteter i kommunen, och vi har dessutom gjort en nyinvestering i service byggnaden. Så det känns som att det borde gå att få det att gå runt!

  2. Dan Oskarsson

    Finns den vintern som kan kyla ner dig? Nordpolen de kallaste dagarna möjligen.. 😉

    Bubergets vara eller icke vara. En fråga för budgetberedningen i dessa besparingstider. Att utifrån kommunens ekonomi prioritera vilken service vi skall erbjuda medborgarna. Säkert många i kommunen som vill ha kvar servicen med Buberget men det är den politiska Majoritetens svåra uppgift att välja då vi inte kan ha samma service med ett minskande skatteunderlag.

  3. Glad slalomåkare

    Jag hoppas att kommunen fortsätter som ägare av Buberget. Det är en fin anläggning som har skötts på ett föredömligt sätt av Torsten. Det som är synd att det verkar som om kommunen inte har förstått hur mycket folk som besöker anläggningen. Har styrelsen besökt anläggningen under aktiv vintersäsong????

    Det behövs en investering i en snökanonanläggning så att vi får en längre säsong.

    Backen är den bästa i kustregionen och många fritidsåkare har upptäckt det. Dessutom har den alpina klubben fler åkare än på många år, engagerade ledare och föräldrar.

    Ja, jag vet att det belastar en redan tärd ekonomi, men payoff-tiden är inte lång på den här investeringen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.