GF, PF och KF

GF

Brukar kalla farsan GF.

När vi hälsade på GF igår frågade Kerstin vad GF betydde. Hon såg väldigt frågande ut. Ja, just ja, det betyder Gubbfan sa jag och fick ett leende från farsan. Och du är PF, pojkfan sa han till mig med ett bredare leende.

Då hördes ett mjao någonstans under köksbordet. Och det där är KF sa farsan..

Nattliga hälsningar

PF 😉

4 kommentarer

  1. Sätt fart.

    Är det sant som skrivs av bloggaren Mikael Sundling att kommunal har startat en ny S-förening i Vindeln. Då är det dags att övriga fackliga organisationer ansluter, om det skall bli ngn s-politik i Vindeln. Hittills är ju S ett stödparti till Centern och inget annat. Börja nu att rätta till detta för det är inte så långt till nästa val.

  2. läsare

    gf,pf och kf var verkligen roligt. jag skrattade högt här i min ensamhet. jag gillar dina underfundiga texter, men det har varitt lite långt mellan dem nu ett tag. saknar dem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.