IKSU spa, Garaget och Hotell Forsen

IKSU Spa
Firman hade bokat in ett träningsprogram. Säkert anpassat för pensionärer och nybörjare men uppfattades av oss på nattskiftet som ett elitpass. Som vi slet med step up, boxersize, hopprep och andra övningar som ingick. Efter dräparpasset i gymmet badade vi och bastade.

Restaurang Garaget på Umedalen
Bra mat, väldigt bra men lite för lång väntetid.

Hotell Forsen
Anlände ca 22.30. Bra fart med bra uppslutning. Ett hårdrocksband som uppträdde och ett drag på dansgolvet som hette duga. Många kramar och härliga, intressanta diskussioner. 5 st från Vindelnbloggen här på VK var där vilket var kul. Och vi fick uppmärksamhet, flera som kom fram och diskuterade bloggen. Fick själv bara positiv kritik medan andra hade det lite mer ’svettigt’ i mötet med bloggläsare.

Sammanfattningsvis en strålande kväll.

Dan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.