Enda lediga kvällen i kväll. Dagens boktips

EL CHOCO

Försöker undvika att bli fullbokad med möten de kvällar som jag jobbar dagtid. Behöver två föreningslediga kvällar varje vecka för att må bra och känna att kropp och själ hinner ikapp. I veckan har jag för många möten då det endast är tomt i kalendern i kväll. De veckorna sliter på mig. Vet personer som alltid är uppbokade på vardagkvällarna och stort sett varje helg i någon föreningsaktivitet.

Min lediga kväll består av en bok som jag just börjat läsa. El CHOCO heter den. Den handlar om en svensk ung man som hamnat på glid, ekonomiskt och drogrelaterat som hamnar i ett Bolivianskt fängelse under vidriga förhållanden efter att försökt smuggla kokain till sverige. En gripande skildring så här långt. Rekomenderas.

Från bloggande tillbaka till boken.

Dan

3 kommentarer

  1. Kommunanställd

    Tack Dan för att du vågar rösta enligt din övertygelse, gällande Bäckebos nedläggning. Mycket starkt av dig. Synd att inte dom övriga försöker sätta sig in i vad dom röstar för. Slutnotan kommer att bli mycket dyrare.

  2. undersköterskan på älvbacken

    Tack Dan för att du inte röstade för nedläggning av Bäckebo.Vi behöver fler som du i politiken.

  3. Borgerlig

    Kul att ni håller upp Dan men han ser ut att vara ensamen i Sossarna som röstar emot, det finns partier som röstar emot enhetligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.