Indexators varsel av 45 medarbetare

Dråpslag skriver VK. Lite överdrivet. Siffran 45 ska förhandlas och blir endast lägre. Vi ska komma ihåg att Sverige och Vindeln haft en av historiens bästa konjunkturer. Började själv 3/5 -99 och företaget har sedan dess ökat med ca 70-80 medarbetare.

Företaget och personalen ser ljust på framtiden. Vi har en bra Vd och en personal som arbetar för att utveckla och stärka företagets position på marknaden. När det vänder så är vi bättre än vad vi är nu och ska ta marknadsandelar.

2 kommentarer

  1. nn

    Bra med någon som balanserar bilden som media försöker få så dramatisk som möjligt. Tack för det, Dan.
    Sen är det läge för uppfinningar när man inte bara kan tuffa på som vanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.