En månad kvar till Jul..

Tomten Tegsnässkidor

Förväntningar?

*Ledighet
Lite uppförsbacke för firman just nu och då tar jag ledigt för att minska övertaligheten i bemanningen. En solidaritetshandling till de arbetskamrater vars anställningar är osäkra just nu. Men också av skälet att ledighet är just ledighet och inte helt fel.

*Familj
Vad är Julen utan nära och kära? Vara med Kerstin bl.a.

*Julklappar
Har som vanligt inga egna förväntningar. Brukar få några paket i alla fall. Sådant jag behöver, långkallsonger, handdukar motsvarande. Har några syskonbarn som jag framförallt ger några klappar till. Har faktiskt en sak på önskelistan i år men det får inte uppfattas som ett bidrag till Moderata kampfonden 😉 Önskar mig ett bidrag till ett par Tegsnässkidor..

*Julmat
Mitt främsta skäl att fira Jul.

En månad kvar!!

Dan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.