Morgonstund denna dag

Väckaren ringde 06.00 och hade tid till 06.48 då min ordinarie arbetstid börjar. Sovmorgon kan man kalla det då jag tidigare jobbade två-skift och började 06.00 prick.

Gott om tid med 48 minuter till instämpling. Filosoferade ändå som vanligt över allt och ingenting tills verkligheten hann ikapp. Verkligheten denna morgon var i mitt fall 10 min till instämpling och det mesta ogjort med en känsla av panik som följd. Två snabba mackor, tandborstning och en morgonfrisyr som endast ett verkstadsgolv accepterar. Kaffe fick vänta tills på jobbet. Hade ändå 2 minuter till godo vid instämpling. Puh!

Bra arbetsdag trots allt. Fick jobba med en som jag inte jobbat med på länge vilket var trevligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.