Påsk och en Historia

Snart påsk. Detta betyder i mitt fall familj, god mat, dryck och en behövlig ledighet.

Historia
En byggnadsarbetare kommer in till akutsjukvården efter en arbetsplatsolycka. Arbetaren hade ramlat och läkarna konstaterade att det fanns inget sjukvården kunde göra. Arbetaren var hjärndöd och hölls vid liv av slangar och maskiner. Anhöriga var på plats och läkarna informerade om donation.

Samtidigt kommer en moderat in med kraftiga krosskador på sin tumme. Läkarna hos arbetaren rådgjorde med anhöriga om det var möjligt att donera en tumme innan de livsuppehållande åtgärdena avbröts. Anhöriga gav klartecken och donationen genomfördes med gott resultat. Moderaten fick sin nya tumme och kunde lyckligt återvända hem.

Två veckor senare avled moderaten. Obduktion genomfördes.

Dödsorsak fastställdes till: Tummen hade stött bort moderaten!

GLAD PÅSK!

Dan 😉

3 kommentarer

 1. Jan N

  Jag ska fundera på en lämplig hämnd till nästa gång vi träffas……

  Eller, vid närmare eftertanke ska jag inte det. Jag unnar dig Något roligt med politiskt anknytning. *s*

 2. Sunken

  Den var bra Dan!
  Men om jag donerar min tumme till en arbetare hur blir det då?
  Är ju en arbetare trots att jag är Moderat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.