Ett tråkigt avhopp inom s i vindeln

Kommunstyrelsens vice ordförande Karin Nilsson Sandqvist (s) valde idag att lämna sina förtroendeuppdrag i kommunen fr.o.m. första maj. En duktig politiker lämnar oss.

Att vara ett partis förstanamn är väldigt krävande. Många förväntningar, ständigt granskad och av många alltid ifrågasatt i en sådan roll.

Att klimatet hårdnat i politiken i vindeln har de flesta uppmärksammat. Den som ändå alltid haft en god ton i sitt politiska arbete var just Karin, som alltid var noga med sitt språk för inte såra någon. Hon visade oss andra att det framgångsrikt går att bedriva ett politiskt engagemang på ett värdigt sätt. Den kunskapen går lite förlorad med hennes frånvaro i politiken. Hennes sista anförande i fullmäktige höll samma höga nivå som hon säkert en gång i tiden äntrade talarstolen för första gången.

Ett tomrum svår att fylla lämnas efter henne.

3 kommentarer

 1. Frågarn

  Är det hela sanningen att hon hoppar av pågrund av bloggning?
  Har inte ni unga riviga socialdemokrater nyligen möblerat om i parti genom kuppliknande metoder? Fick inte KF ordf lämna in också?

 2. knowing

  Bra ord Dan.
  Du som vet lite mer, kan inte du justera den här situationen där ”Sunken” hängs för något han inte bär huvudansvaret för? Det kunde vara början på en förbättring av klimatet i Vindeln. Något du ska ha cred för om du tar till orda.

 3. oxå skattebetalare

  Fint att du också inser vilken förlust vi drabbats av inom POLITIKEN! Oavsett vad som händer i ert parti sköter ni det inom er organisation och inte offentligt. Dessutom har jag inte sett att någon inom S uttalat sig kränkande om någon konkurrent eller kollega. Lycka till i ert fortsatta partiarbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.