Dagens skämt

Dagens skämt: Moderaterna möts i Örebro under temat ’främja välfärden’. Ska man skratta eller gråta? Systemskiftet fortgår. Med satir!

2 kommentarer

  1. Patrik L

    Nu ska man inte dra några höga växlar på opinionsundersökningar men… Om nu (s) är så bra och allt ni vill göra är bättre än alliansregeringen, hur kommer det då sig att (s) tappar mer och mer stöd i undersökning efter undersöklning och (m) ökar. Kan det vara så att folket vill och tror på annat än vad (s) står för? Nuvarande kris är den värsta på generationer och sittande regeringar brukar få svidande kritik under sånna tider, från oppositionen, så även denna gång. Men ändå ser folket regeringen som ett bättre alternativ än (s) och deras svans (v & mp). Det talar sitt tydliga språk om den politik som (s) står för!

  2. Vindelbo

    Med Mona i styret
    Vem vill då bo kvar i sverige
    Och hemska tanke skattehöjarna i Vindeln med Dan i speetsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.