Validering idag på Indexator

Tillbringade 4h i komvux lokaler. Ett teoriprov som ligger till grund för vilken kompetens som vederbörande medarbetare innehar, detta för att certifiera sig som cnc-operatör. Validering kallas det. ’Grönt kort’ är namnet på den nivå på kompetens som ska uppnås, en slags kvalitetssäkring för medarbetarnas kompetens på verkstan.

Var uppriktigt sagt lite orolig för hur det skulle gå, men någon slags gudomlig makt viskade de rätta svaren i mitt öra. Totalt 14 ämnesområden som vi testades på och jag fick godkänt på alla utom ett, där ett fel för mycket innebär en kortare utbildning på just det ämnesområdet.

Det roliga var att de ansvariga för valideringen som var från Gnosjö, aldrig hade haft så goda resultat någon annanstans i Sverige. De var djupt imponerade av kompetensen inom industriföretagena i Vindeln. Det du Lärkeryd! Fast det visste du redan.

Dan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.