Den längsta dagen

Hade kunnat betala för att vara på jobbet idag. Fick uppdraget att lämna igen ett tält till partidistriktet i Umeå. Övertalade Kerstin att då skulle vi kunna svänga förbi Ica Maxi som tvärast.

Tvärast och svänga förbi tillhör inte Kerstins vokabulär skulle det visa sig. Vi åkte kl. 15 och var tillbaka vid 20-snåret. Olidligheter som Maxi, Expo, Obs, Kappahl och Jula skulle förståss besökas. Utvecklar något astmaliknande symtom i dessa affärer. Astbestlunga och andnöd, ont i fötterna dessutom. Dör långsamt. Letar utgångar hela tiden. Huden bleknar sakta och får konsistensen som när man ligger i badkaret för länge. Det var endast bilbältet som höll ihop mig på vägen hem.

Prövningarnas yttersta utmaning återstår dock. Resa till IKEA Sundsvall i Juli. Kerstin längtar redan.

2 kommentarer

 1. Ove Di Peders

  Jag kan bara uttrycka mitt deltagande. Som motvikt kan jag ju nämna att Biltema ligger intill IKEA.
  PS
  Du och jag har faktist träffats hos Yngve men du var lite kortare då.
  DS

 2. Yvonne

  Man lär sig med åren vad man ska undvika, det finns nog inget värre än att släpas kring på sånt man inte är intresserad av i timtal, tur du är nykär 🙂 Ikea blir nog en utmaning att bita i, men det finns ju alltid sängar att provligga och kaffe i resturangen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.