Otillåten närvaro

Väckaren ringde strax efter kl. 6. Morgonrutin och sedan iväg till Indexator. Ovanligt öde på parkeringen men reflekterade inte så mycket över det. Knappade in mitt anställningsnummer, glad i hågen för 2 minuter till godo på flexbanken. Då protesterar datorn!! Ange närvaroorsak säger den. Vadå ange närvaroorsak, ville bara uppfylla min del i anställningsavtalet, dvs närvaro. Knappar in mina siffror igen men tjurdatorn vägrar igen. Ilsknar till och tänker onda ord över Bill Gates och andra skyldiga. Till slut anger jag övertid som närvaro och den godtar detta. Strålande!

Byter om och tar en kaffe ur perkulatorn samtidigt som NN, en till på verkstan ansluter. Vi tittar lite konstigt på varandra samtidigt som jag sippar på min kaffe. NN utbrister att han aldrig varit först på jobbet tidigare. Märkligt enades vi om och kollade arbetstidsschemat. Måndag INARBETAD!

Med ett leende lämnade vi fabriken.

En fråga som ändå uppstår, hur gammalt var kaffet som jag drack?

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.